Beoordelingen van M’EAT Tapas & Steak Soest

Recente recensies van M’EAT Tapas & Steak Soest

5 sterren na 80 reviews

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakt en van goede kwaliteit. Aanrader!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tappas waren erg lekker en de bezorging was snel en netjes.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst een maaltijd (mixt gril) laten bezorgen door MEAT. Zeer goede kwaliteit producten en mooie rijk gevuld bord hebben we gekregen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, gerechten warm en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Avocado salade was geweldig,super vers. Ook de verse frieten deden het goed. En de asperge hadden nog een kleine bite zeer aangenaam. Tip:Veel vegetarische gerechten zijn makkelijk ook vegan te maken dat zou super zijn!Blij met de gezonde opties die worden aangeboden!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten zelf opgehaald. Was goed warm en erg lekker

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud en er zat ook een haar in. Bezorging was 30min te laat. Nu zie ik net in de recencies dat er meerdere malen vermeld wordt dat het op zondag druk is dus dat er daarom te laat wordt bezorgt...als dit dus al meerdere keren gebeurd is op zondag, waarom dan geen melding bij het bestellen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de tweede keer dat we bij jullie eten afhaalden; dit keer om ook mijn ouders te verrassen die in Soest wonen. Dit was een succes. Het eten smaakte weer enorm lekker en blijft voor herhaling vatbaar!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best intown!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de tapas en de steak altijd heerlijk met lekkere sausen erbij top

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing tapas and a 15 minute turn around from ordering. Couldn't recommend enough! Thank you!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat wij al twee keer met grote tevredenheid eten hadden besteld hadden we nu voor mijn ouders besteld. De maaltijd was een verrassing en ze hebben ervan genoten. Ze vonden het allemaal heerlijk smaken vooral de ossenhaas en de salade en de kaastaart waren een groot succes !!! We gaan hier zeker nog eens bestellen

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Allemaal mooie spaanse tapas.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer prima verzorgd, op het afgesproken tijdstip en goed van smaak. Aanrader.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk diner dankzij jullie. Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon super lekker, we hebben er van genoten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Constante kwaliteit!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend en conform afspraak.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij genoten zaterdag. Erg lekker eten. Een aanrader!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd en warm!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was in orde, maar de maaltijd wed een half uur te vroeg bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten. Porties waren ruim voldoende en smakelijk. Alles netjes op tijd bezorgd. Komen zeker terug. Een aanrader.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, 4,5 sterren.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgt en het was heerlijk! De frites mochten wat minder zout maar verder top!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Top gegeten!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed echt heerlijk gegeten. We hebben allemaal genoten. Goede kwaliteit ècht een aanrader. Super gewoon. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd precies op de afgesproken tijd bezorgd. Bestelling bestond uit 7 verschillende dingen; sommige daarvan hadden wellicht iets warmer gekund.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm eten, erg lekker !

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Wij gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gekozen gerechtjes waren zeer smakelijk en prima verpakt. Maar we geven geen vijf sterren omdat de gerechtjes warmer hadden mogen zijn.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker gegeten.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor 7 personen tapas besteld. Alles was warm en kwaliteit van eten heel goed. Bezorging was op tijd.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor het eerste keer besteld en het was een succes !! De Carpaccio en de tapa’s en de Avocado salade waren allemaal erg lekker. De tapa’s waren lekker klaar gemaakt en nog goed warm, de bestelling was iets vroeger dan afgesproken. Top gedaan hier gaan we zeker nog eens bestellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en mega snel bezorgd!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was ruim op tijd. Zag er geweldig uit. En het was heerlijk!! Een aanrader.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer bij jullie gehaald. Het was heerlijk. We hebben ervan genoten! Bezorging ook strak op tijd. Dus allemaal top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd. Heerlijk gegeten, als vanouds.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en erg klantvriendelijk en de

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Waanzinnig lekker eten, goed verzorgd en hele goede service! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, alle gerechtjes waren super en perfect op tijd bezorgd ondanks de drukke feestdagen.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer héérlijk!!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon met 1 woord fantastisch, de hoeveelheden per gerecht waren ruim voldoende, alles keurig verpakt, alles warm bij thuiskomst en als blijk van waardering 2 flesjes wijn erbij gekregen. Team Meat ons zien jullie weer terug en 'keep up the good work' 👌

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel goed en ook een ruime hoeveelheid. Alleen was het wel enigszins afgekoeld toen we thuis kwamen, ondanks dat we hadden gevraagd om het eten extra warm te verpakken i.v.m. een rit van Soest naar Amersfoort van ca. 15 minuten. Bovendien stond het al klaar toen ik rond 17:25 kwam binnen lopen (afspraak was 17:30), dus vraag ik mij af hoelang bepaalde gerechten op dat moment al stonden af te koelen.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch gegeten!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten net als de vorige keren netjes op tijd en warm. Helaas hebben we de gehaktballetjes weg moeten gooien. Deze waren de vorige paar keer heerlijk maar nu niet te eten. Aangezien ze gemaakt waren van lamsvlees wat wij niet lusten terwijl er op de menukaart duidelijk staat dat het kalfs en rundvlees is vinden wij dit toch wel wat raar. Erg jammer dit en zonde van de verspilling.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd op tijd en warm bezorgd in Baarn. Top! De tapas was héérlijk. Dit was onze 1e bestelling, maar er volgen er meer.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechtjes,, voor elk wat wils. En precies op de afgesproken tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker. Goede kwaliteit vis ook. Bezorging was zo'n beetje tot op de minuut nauwkeurig.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met een flesje wijn van de zaak! Top, héérlijk thuis tapas eten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meeste gerechten waren heel lekker. Alleen Zalm en Rode biet in Nicoise salade smaakten een beetje vreemd. Daarnaast alles enorm vet, dat mag wat minder. Misschien eens denken om een aantal whole food plant based gerechten op bega kaart te plaatsen. Bezorging was 20 min te vroeg.

Reactie van M’EAT Tapas & Steak:Beste DK Waarschijnlijk smaakte de zalm en biet wat vreemd, omdat het een tonijnsalade was die geserveerd wordt met (paarse) truffel aardappel. Alsnog bedankt voor uw feedback en in het vervolg proberen wij op de aangeven tijd te leveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reeds telefonisch gemeld. Inzake vis.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De gerechten waren warm en van goede kwaliteit. Maar toch gaat er niets boven gezellig tafelen in het restaurant. Hopelijk kan dat binnenkort.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. 6 tapas meer dan genoeg voor 2 personen. Lekker warm en op tijd, dus geen gekook meer. Voor herhaling vatbaar. 1 minpuntje kip met paprika en salsa aan de zoute kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten net als in het restaurant en keurig op tijd warm bezorgd

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zorg bereid. De porties mogen groter.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en prima maar helaas niet erg warm. We wonen om de hoek dus dat verwachtten we niet..,

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden van alles besteld - calamares, gehaktballetjes, fallafel, garnalen in curry, pittige garnalen, kip spies en einder spies, met als toetje chocolade truffel taart - en alles was echt HEERLIJK. Precies hetzelfde als in het restaurant, we hebben echt zitten smullen. Niettemin kijken we er wel naar uit om ‘gewoon’ uit eten te gaan, maar dit is een fantastisch alternatief!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd, het was smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor ruim €75 aan tapas maar we vonden de hoeveelheid matig. Ook hebben we 1 gerecht zelfs helemaal niet gekregen. De bezorging was wel goed en het eten wat we hadden was best lekker. Maar ik weet niet of we een volgende keer hier weer gaan bestellen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is iedere keer weer fantastisch eten. De bezorging is ook en aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vlees was perfect en de asperges erg goed. Jammer dat Baarn buiten het bezorg gebied valt maar we rijden graag een stukje voor deze kwaliteit.

Reactie van M’EAT Tapas & Steak:Beste Sander, Bedankt voor je reactie! Goed nieuws, vanaf heden kun je ook je favoriete gerechten laten bezorgen aan huis in Baarn! Tot snel :)

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met oprecht de beste restaurant in omstreken Utrecht. Medewerkers zijn vriendelijk en vlees is altijd van top kwaliteit. Bedankt alweer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.